skip to Main Content
Hanke den Boer Meditatie.live

Mediteren… iedereen kan het, je doet het namelijk nooit fout!

Ik ben Hanke den Boer, al 14 jaar leerkracht in het basis-onderwijs geweest en ik heb zelf ondervonden dat stress tot een burn-out en fysieke klachten kan leiden. Maar daardoor heb ik ook geleerd hoe ik met stress en de ongemakken in het leven om kan gaan, waardoor ik me nu veel bewuster en gelukkiger voel en betere keuzes kan maken.

Nu geef ik mindfulness-trainingen o.a. aan leerkrachten en heb ik mijn programma ‘Balans in de Klas’ voor kinderen op de basisschool. Zij genieten van de mindfulness-oefeningen en de KinderYoga die in dit programma ge├»ntegreerd zijn.
In mijn Online-programma richt ik me op het hele gezin. De volwassenen neem ik mee in een uitgebreide mindfulness-training en de kinderen krijgen speelse oefeningen om te leren hoe ze met hun boosheid, verdriet en andere emoties om kunnen gaan en een ‘mindfull toekomst’ kunnen opbouwen.

Kindvriendelijke meditaties
Mijn meditaties zijn makkelijk te volgen waardoor ze ook voor kinderen geschikt zijn. Ik breng je
in een droomverhaal/visualisatie naar plekken waar je tot rust komt, geniet en inzichten opdoet. Zal ik een voorproefje geven van wat je te wachten staat in mijn sessies?

Stel je voor……je zit in de mand onder een luchtballon. Je komt net boven de boomgrens. Je voelt de zomerbries door je haren gaan, de warme lucht langs je wangen. Je ziet de verschillende kleuren groen van de bladeren aan de bomen. Met iedere uitademing stijgt je ballon een stukje hoger. Je kijkt naar beneden en ziet………jezelf……

Contact met Hanke

Website: www.jouwmoment.nu
E-mail: info@jouwmoment.nu
Telefoon: 06 – 1733 0768

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top