skip to Main Content
Sylvia Ebbens-Wenting Meditatie.live

Kom thuis bij jezelf.

Mijn naam is Sylvia Ebbens-Wenting en ik woon met mijn gezin in Amsterdam. Ik werk als geregistreerd mindfulness trainer vanuit mijn eigen bedrijf.

Na een carrière van 12 jaar in de Internationale Fashion & Retail ben ik mindfulness trainer geworden en het is mijn passie om andere mensen te begeleiden in het vinden van een betere balans tussen werk- en privé. Een serie van verschillende gebeurtenissen in zowel mijn professionele als privé leven, heeft ervoor gezorgd dat er bij mij ook een een verschuiving kwam in de balans tussen werk en privé. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een compleet andere levensstijl, waarbij ik op zoek moest gaan naar een meer duurzame manier van leven zodat ik meer kon gaan genieten. Deze manier heb ik uiteindelijk gevonden door meditatie. En deze ervaring wil ik natuurlijk graag meegeven aan alle deelnemers van mijn meditaties.

Lichte meditaties met een stukje wetenschap
De meditaties die ik geef kenmerken zich door een zekere lichtheid en humor zonder de lastige emoties uit het oog te verliezen. Ook zal ik in mijn meditaties geregeld aandacht besteden aan nieuwe inzichten uit de (neuro)wetenschap waarbij ik zal proberen deze inzichten op een praktische manier direct toe te passen in de oefeningen. Ik ben spiritueel nieuwsgierig en zorg ervoor dat ik mij als mens en trainer altijd zal blijven ontwikkelen. De combinatie hiervan maakt mij een intuïtieve trainer die met beide voeten stevig in de aarde staat. 

Wil jij ook ervaren hoe het is om een meditatie van mij te ontvangen waarbij de nadruk ligt op een praktische toepassing van meditatie in je dagelijks leven? Ik nodig je van harte uit om mee te doen op donderdagavond en te ervaren hoe mijn meditatie ook jouw leven kan beïnvloeden!

Contact met Sylvia

Website: www.sylandmind.com
E-mail: info@sylandmind.com
Telefoon: 06 – 1760 6044

Maak kennis met Sylvia

Dit bericht heeft 8 reacties
 1. Silvia wat een mooie en fijne meditatie.
  In mei jl. heb ik door een val mijn heup gebreken. Ik werd de volgende dag geopereerd. Dit was voor mij en mijn man behoorlijk heftig.
  Eenmaal thuis begon de revalidatie.
  Pittig en heftig en ik ben er redelijk uit gekomen. Niet optimaal maar het gaat. Veel dingen kan ik niet meer maar dat heb ik kunnen accepteren. Zo jong ben ik ook niet meer. Het is nu 7mnd geleden en hoogst waarschijnlijk moet ik in mei weer geopereerd worden om het metaal wat er nu in zit, waar ik nog steeds last van heb, eruit te halen en een nwe heup erin te zetten. Gelukkig heb ik een lieve en zorgzame man die mij begrijpt en veel voor me doet. Deze Corona tijd is ook niet leuk maar op dit accepteren wij. We zijn gelukkig allebei gezond en daar zijn we enorm dankbaar voor.
  Nogmaals een fijne meditatie, zal hem zeker nog vaak doen
  Groet Erna

 2. Ik heb deze meditati weer gedaan. Zo mooi. Ben enorm dankbaar en gelukkig met alles war ik nu heb. Ondanks mijn chronische klachten. Werd er zelfs emotioneel van!
  Dankje wel. Doe de laatste tijd meer meditaties en het helpt mij enorm om niet
  allen maar aan moeheid en pijn te denken maar ook aan de fijne dingen in het leven.
  Mijn lieve man is zorgzaam en hulpvaardig , hiervoor ben ik ook enorm dankbaar.

  Lieve groet Erna Kleij_Heeremans

  1. Hi Erna,

   Wat mooi dat je dit kunt ervaren naast je chronische pijn en super dat je er zo mee oefent! Warme groeten Syl

 3. Wat een fijne meditatie was dit. Ik heb een heerlijke 5daagse vakantie gehad in Twente samen met mijn lieve echtgenoot. Enorm genoten vande natuur.
  Hiervoor ben ik zeer dankbaar en voel mij inzonder gelukkig. Ik heb ookgemerkt dat ik zeer optimistich gestemd was waardoor ik mij een stuk beter voel!!
  Lievegroet Erna

  1. Hoi Erna,

   Wat fijn om te horen dat je de meditatie fijn vond en dat je zo positief gestemd bent. Ik hoop dat je nog lang naar ons (mij) komt luisteren en mee-ervaren!

   Warme groeten Syl

 4. Hoi Sylvia, ik heb al een paar keer jouw meditaties uit het archief beluisterd en ik geef je daarom graag een keer mijn compliment. Wat zijn jouw meditaties fijn om te doen! Je begeleidt de oefening heel rustig en geeft me vertrouwen, maar je legt ook duidelijk uit wat we hebben gedaan, voor mij een heel compleet pakket. Ik merk dat ik na jouw meditaties een tijd lang de rust kan vasthouden en meenemen de dag in. Daarvoor wilde ik je bedanken.

  1. Hoi Diane,

   Wow, wat een ontzettend mooi compliment voor mij om de dag mee te beginnen, dankjewel! Wat fijn om te horen dat de meditaties je dit gevoel meegeven, dat is de essentie waarom ik ze op deze wijze begeleid 🙂 Warme groeten Syl

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Back To Top