skip to Main Content
Sylvia Ebbens-Wenting Meditatie.live

Kom thuis bij jezelf.

Mijn naam is Sylvia Ebbens-Wenting en ik woon met mijn gezin in Amsterdam. Ik werk als geregistreerd mindfulness trainer vanuit mijn eigen bedrijf.

Na een carrière van 12 jaar in de Internationale Fashion & Retail ben ik mindfulness trainer geworden en het is mijn passie om andere mensen te begeleiden in het vinden van een betere balans tussen werk- en privé. Een serie van verschillende gebeurtenissen in zowel mijn professionele als privé leven, heeft ervoor gezorgd dat er bij mij ook een een verschuiving kwam in de balans tussen werk en privé. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een compleet andere levensstijl, waarbij ik op zoek moest gaan naar een meer duurzame manier van leven zodat ik meer kon gaan genieten. Deze manier heb ik uiteindelijk gevonden door meditatie. En deze ervaring wil ik natuurlijk graag meegeven aan alle deelnemers van mijn meditaties.

Lichte meditaties met een stukje wetenschap
De meditaties die ik geef kenmerken zich door een zekere lichtheid en humor zonder de lastige emoties uit het oog te verliezen. Ook zal ik in mijn meditaties geregeld aandacht besteden aan nieuwe inzichten uit de (neuro)wetenschap waarbij ik zal proberen deze inzichten op een praktische manier direct toe te passen in de oefeningen. Ik ben spiritueel nieuwsgierig en zorg ervoor dat ik mij als mens en trainer altijd zal blijven ontwikkelen. De combinatie hiervan maakt mij een intuïtieve trainer die met beide voeten stevig in de aarde staat. 

Wil jij ook ervaren hoe het is om een meditatie van mij te ontvangen waarbij de nadruk ligt op een praktische toepassing van meditatie in je dagelijks leven? Ik nodig je van harte uit om mee te doen op donderdagavond en te ervaren hoe mijn meditatie ook jouw leven kan beïnvloeden!

Contact met Sylvia

Website: www.sylandmind.com
E-mail: info@sylandmind.com
Telefoon: 06 – 1760 6044

Maak kennis met Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top