skip to Main Content

You can only heal it, if you feel it.

Mijn naam is Christine van de Craats en ik woon in het prachtige Bergen. Daar kun je me dan ook vaak vinden, samen met mijn hond Layla. Ik heb drie dochters, waarvan twee thuiswonend en een studerende dochter die ook nog vaak thuis is.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en persoonlijke ontwikkeling. Ik lees nog steeds alles wat los en vast zit op het gebied van meditatie en ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Ik werk als re-integratiecoach en loopbaancoach en daarnaast heb ik een eigen praktijk en werk ik als buitencoach en ik ben Cat. 1 gecertificeerd mindfulness en zelfcompassiettrainer.

Zoals velen ben ik me na diverse grote, levensveranderende gebeurtenissen gaan interesseren voor meditatie en gestart met vipassana meditatie. Mindfulness en zelfcompassie hebben me veel gebracht in mijn leven. Je bewust worden van je stressreacties en je innerlijke criticus geeft je zoveel meer keuzevrijheid. We zijn zo vaak streng voor onszelf en ik vind het prachtig om te zien hoe mindfulness en zelfcompassie eraan kunnen bijdragen dat mensen echt vriendelijk gaan worden voor zichzelf. En dat heeft weer effect op de mensen om hen heen!

Lichte vriendelijke meditaties
In mijn meditaties geef ik veel aandacht aan het ontwikkelen van je waarneming en vriendelijkheid voor jezelf. Mijn stijl is licht, warm, met aandacht voor vriendelijkheid en compassie. Ik hoop dat mijn meditaties echt een mooi pauzemoment zijn waarin je kunt ontdekken wat er alles in je speelt en leeft. You can only heal it, if you feel it.

Contact met Christine

Website: www.christinevandecraats.nl
E-mail: info@christinevandecraats.nl
Telefoon: 06 – 1111 3809

Maak binnenkort kennis met Christine

Back To Top