skip to Main Content

A mind is like a parachute. It doesn’t work if it is not open.

Ik ben Willemien en woon samen met Jan in de binnenstad van Utrecht. Ik vind het fascinerend om te zien hoe groot de invloed is van mensen op hun eigen vitaliteit. Als trainer en coach vanuit mijn eigen bedrijf begeleid ik graag mensen in het versterken van veerkracht, het hanteren van stress en het omgaan met veranderingen en onzekerheid.

Inmiddels heb ik bijna 30 jaar werkervaring als trainer, coach en adviseur in het bedrijfsleven. Ik heb een lange tijd gewerkt voor de Arbodienst van Rabobank als medewerker en leidinggevende. Ik gaf veel begeleiding op het vlak van stress, veerkracht en het omgaan met veranderingen, kortom: vitaliteit op de werkvloer. Daar heb ik ook zelf ervaren hoe belangrijk het is om niet continu aan te staan, maar tijdig te ontspannen. Want te doelgericht en gespannen bezig vernauwt je blik, sterker nog het ontneemt je plezier en slaap. Herkenbaar?

Meditaties en vitaliteit
Vanuit mijn passie voor onze fysieke en mentale vitaliteit én als mindfulnesstrainer, neem ik je graag mee in mooie praktische oefeningen. Soms zal ik lichte bewegingsoefeningen integreren in mijn sessies. We trainen je ‘aandachtsspier’, we zijn opmerkzaam en ook nieuwsgierig naar wat er is, zonder oordeel en zonder dat je je best hoeft te doen.

Daarnaast vertel ik je graag meer over je herstelvermogen en balans. Iedere sessie heeft een eigen boodschap die je mee kunt nemen in je dagelijks leven. We gaan aan de slag met jouw vitaliteit. Mag ik je uitnodigen?

Contact met Willemien

Website: www.willemiendegroot.nl
E-mail: info@willemiendegroot.nl
Telefoon: 06 – 8190 3210

Maak kennis met Willemien

Back To Top